Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Off-season indledt efter en 1. plads til Meins Running Løbet

Så blev det sgu off-season!

Eller, det var det egentligt allerede efter Stevns Tri forrige lørdag. Men i dag var der også lige et lille 5 km-race i Starup, ved navn Meins Running Løbet, der skulle løbes. Det blev klaret sammen med mit lille Team Rip, Rap og Rup aka. Team Cille, Morten og Kasper 😉

På programmet var der en grim rute, der egentligt mere eller mindre gik 2,5 km nedad og 2,5 km opad. Så taktikken var ret enkel; fuld gas i starten og så ellers bare overleve til målstregen.

Fuck hvor var det da bare hårdt man… de første 2,5 km blev tilbagelagt i ca 3.18/km og så begyndte det ellers bare at gå opad bakke – i mere end én forstand. Først kom den stejleste bakke, derefter lidt fladt og så kom bakkerne ellers bare i etaper uden nogle egentlige nedløb imellem :O

Jeg formår at være den første over målstregen i tiden 17.20, der egentligt er PR med ca 50 sekunder.

Det står i kontrast til, at jeg på forhånd havde et mål om at løbe sub-17. Men da jeg inden start, bliver klar over, hvordan ruten ser ud, kunne jeg godt se, at det ville blive noget nær en umulig præstation. Så målet blev justeret til en sub 17.30, hvilket jeg jo så heldigvis fik indfriet.

Ja…. SÅ hårdt var det at løbe den 5’er :O

Jeg har sådan set også været godt og grundigt doven, siden off-season egentligt startede for en uge siden. Så 17.20 må alt andet lige være godkendt.

At kunne løbe i dag, har kun været muligt på grund af en flok flinke og arbejdsomme frivillige i Team Meins Running. Så tusind tak til jer, for at stable et løb på benene, der kunne løbe af stablen trods alle de restriktioner, de har været underlagt. Fandeme godt arbejde!

Nu er det benene op og være endnu mere doven for en periode, inden forberedelserne til 2021 starter!

I den kommende tid vil jeg skrive nogle små indlæg om alle de ting, jeg har lært i løbet af denne sæson, samt hele perioden fra 1. januar til nu 🙂

Seeeeeeeeeeees.

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube