Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Den svedige hule – mit yndlingssted i hele huset (næstefter min seng)

Det her rum…. “den svedige hule”… det er mit yndlingssted i huset, næstefter min seng. Jeg tror vist, at det er en moderne udgave af det, man engang kaldte et hobbyrum ;p

De færre træningstimer, som off-season har budt på, er bl.a. blevet brugt til at opgradere det her rum, til at se sådan her ud. Det er i bund og grund fuldt funktionelt, med aircondition, blæsere m.v.

Der mangler lige opgradering med Wahoo smart-trainere og også gerne en Wahoo Climb til os hver, så vi kan få vores indendørstræning til at være så realistiske som muligt. Men vi er sgu ikke ligefrem millionærer, så det ser ud til at have lange udsigter med sådanne opgraderinger.

Når det ikke er muligt at tage på træningslejr i sydens sol og varme henover vinteren, så må man jo skabe sig et setup herhjemme i huset, der er motiverende at træne i. Og det synes jeg efterhånden er lykkedes ret godt.

Men hvis du synes du har en masse penge og du gerne vil sponsorere en Wahoo Kickr Core, så tager jeg da gerne glædeligt imod sådan en 😉

Jeg vil på et senere tidspunkt lave et indlæg, der er mere beskrivende omkring den svedige hule. Men tiden er lidt knap, så det bliver ikke lige med det samme…

Jeg ønsker jer allesammen en rigtigt glædelig jul! 🙂

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube