Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Store oplevelser venter forude i den tyske Regionalliga Nord

Så er vi vist ved at være så langt, at jeg godt kan gøre det officielt… Nu kommer nemlig en nyhed, som jeg har glædet mig utroligt meget til at dele med jer!

Vi to flotte fyre på billedet, skal nemlig konkurrere i den tyske kortdistance-liga Regionalliga Nord. Det skal vi for det Neumünster-baserede TriSport Holstein, der i 2019 sikrede sig oprykning fra Landesliga til til Regionalligaen. Fordi der ikke blev kørt Regionalliga sidste år (pga. corona), er det derfor holdets første sæson i den nye liga.

Regionalliga Nord er en serie af kortdistance triathlonstævner, hvor alle ligaens hold konkurrerer om at vinde den samlede stilling med deres respektive atleters point fra hver afdeling. Afdelingerne bliver primært kørt som holdkonkurrencer, med en enkelt Team Relay, en et enkelt draft-legal sprintrace og et enkelt non-draft OL-race indblandet.

Jeg er personligt både stolt og beæret over muligheden for at køre Regionalliga Nord. Og jeg lover, at jeg vil gøre mit absolut bedste for, at trække Tri Sport Holstein i den rigtige retning på pointtavlen.

Det bliver stensikkert super spændende. Og vi får helt sikkert nogle pisse fede oplevelser ud af det!

Nu håber vi så bare at Hr. Corona tillader os at køre race #fingerscrossed

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube