Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

HOKA ONE ONE er en ny samarbejdspartner, jeg er hamrende stolt af at have med ombord!

Det er ikke meget jeg får løbet for tiden…. Min hofte/lår/lyske holder mig stort set fra al form for løb. Men jeg kan til gengæld glæde mig rigtigt meget til, at jeg kommer ordentligt tilbage i løbeskoene.

Jeg har nemlig indgået en samarbejdsaftale med HOKA ONE ONE og den danske importør af Hoka, Fritidsagenten A/S, der fremover sørger for, at det i hvert fald ikke er skoenes skyld, hvis jeg skulle rende ind i skader fremover.

Et samarbejde med et brand som HOKA ONE ONE er selvsagt et samarbejde, som jeg er rigtigt stolt af, og som jeg længe har drømt om! HOKA ONE ONE er uden tvivl absolut førende på markedet, når det kommer til løbesko, der kombinerer stødabsorbering, støtte og fart.

Og det er lige præcis den kombination jeg har brug for, med de mål jeg har og min ærgerlige tendens til skader!

Når det kommer til samarbejdspartnere og sponsorater, har jeg har det lidt sådan, at man ikke bare skal indgå et samarbejde for samarbejdets skyld. Man skal indgå et samarbejde med dem, man tror på, og som man ville købe produkter fra alligevel. Og sådan har jeg det med Hoka!

Derfor er jeg også rigtigt glad og beæret over, at Mikio Karmann fra Fritidsagenten og Hoka One One har lyst til at være en del af min rejse.

Nu glæder jeg mig bare som et lille barn, til mine hofte/lår/lyske problemer er overstået, så jeg kan få tonset en masse både hurtige og komfortable kilometer. Indtil da nyder jeg at jogge rundt i dem, når understellet lige tillader det – og det er dælme også en lækker følelse!

Jeg kommer i øvrigt til at træne i Bondi, Clifton Edge og Elevon II (det er dem jeg har på, på billedet). Og så kommer jeg naturligvis til at løbe mine ræs i Carbon X2.

Men meget mere om mine valg af sko og årsagerne bag, i et senere blogindlæg 🙂

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube