Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

En produktiv søndag

Jeg har sgu da egentligt været meget produktiv i dag, hvis jeg selv skal sige det….

Jeg stod tidligt op i morges, fordi jeg bare ikke kunne sove længere. Og fordi solen stod højt på himlen allerede klokken tisse-bæ, så gik jeg da fluks i gang med at male vores nyopstillede “stakit”, der egentligt bare er en masse slidte europaller.

Det fik jeg brugt hele formiddagen på, med hjælp fra Anita, da hun senere på morgenen kunne få flyttet sine fusser ud af sengen.

Derefter var det middagsmad. Og så var der en 3-timers tur på cyklen på programmet.

Fik tøffet gennem noget hedelandskab, et smut forbi Ribe og så hjemad i en dejlig medvind. Knap 100km blev det til.

Så var det lidt i skrutten. En tur i bad. Og så fortsatte jeg ellers med “stakittet”.

Vi har længe gerne ville have et stakit ude på terrassen, fordi det hele er så åbent. Men penge, det har vi sgu ikke meget af. Så de der fine og dyre stakitløsninger i byggemarkederne, det er prismæssigt lidt i overkanten.

Til gengæld har vi længe haft en masse paller til at stå. Og med lidt inspiration fra Pinterest, så fandt vi ud af, at man faktisk kan bruge paller som stakit. Så det gør vi nu.

Resultatet af dagens arbejde. Nu skal det bare have en gang eller to mere 🙂

Det bliver sgu godt når det er helt færdigt!

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube