Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Jooooooordbér 🍓

FĂ„Ă„Ă„Ă„rk jeg elsker selv-pluk jordbĂŠr. Mere er der nĂŠsten ikke at sige. At gĂ„ ude i marken, med solen hĂžjt pĂ„ himlen og plukke jordbĂŠr… det er bare fantastisk hyggeligt. Og den store bonus: jeg kan spise flere jordbĂŠr end jeg putter i bakken 😇

Dagen startede med ugens lange cykelpas. Den begyndte jeg pÄ omkring klokken 8, hvor den stod pÄ lidt over tre timers cykling med et par lette aerobe tempoblokke undervejs.

Derefter var det en tur i bad, noget i skrutten. Og sĂ„ ind forbi Kasper og Cille for at samle dem op. Og sĂ„ var det ellers en tur pĂ„ jordbĂŠrmarken 🍓

Det er sĂ„ livsbekrĂŠftende at gĂ„ rundt derude pĂ„ marken. Mennesker i alle aldre er der. Ældre, unge, familier osv.

SÊrligt at se familierne med de smÄ bÞrn, er livsbekrÊftende i sig selv. Hyggen ved, at bÞrnene gÄr og putter i skrutten, imens forÊldrene plukker jordbÊr, giver minder tilbage til dengang, hvor man selv var barn og var med mor og far i marken.

Det er sgu reeeeeeeen hygge! 😍

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube