Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Jooooooordbær 🍓

Fåååårk jeg elsker selv-pluk jordbær. Mere er der næsten ikke at sige. At gå ude i marken, med solen højt på himlen og plukke jordbær… det er bare fantastisk hyggeligt. Og den store bonus: jeg kan spise flere jordbær end jeg putter i bakken 😇

Dagen startede med ugens lange cykelpas. Den begyndte jeg på omkring klokken 8, hvor den stod på lidt over tre timers cykling med et par lette aerobe tempoblokke undervejs.

Derefter var det en tur i bad, noget i skrutten. Og så ind forbi Kasper og Cille for at samle dem op. Og så var det ellers en tur på jordbærmarken 🍓

Det er så livsbekræftende at gå rundt derude på marken. Mennesker i alle aldre er der. Ældre, unge, familier osv.

Særligt at se familierne med de små børn, er livsbekræftende i sig selv. Hyggen ved, at børnene går og putter i skrutten, imens forældrene plukker jordbær, giver minder tilbage til dengang, hvor man selv var barn og var med mor og far i marken.

Det er sgu reeeeeeeen hygge! 😍

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube