Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

What’s not to like?

Sommerhus, tid med familien og en morgenløbetur på Vestkystruten mellem klitterne lige syd for Hvide Sande 🏃 What’s not to like? 🤩

En fundamental del af min coaching af mine atleter og de træningsplaner jeg laver til mig selv er, at tid med familien har høj prioritet.

Hvis familien ikke kan se sig selv i den rejse du er på, så mister du med tiden enten din familie eller interessen for sporten.

Det lever og træner jeg derfor rigtigt meget efter – så i dag, hvor jeg normalt har hård svømmedag og lang løbedag, blev svømning fremskudt til i går, så jeg kun har løb på programmet i dag.

Det betyder ganske vist at min normale lette fredagssvømning blev aflyst og erstattet med ugens hårde svømning. Så jeg har ét svømmepas mindre i den her uge.

Men det betyder til gengæld også, at jeg har mere tid med min familie i sommerhuset i dag – og det er det, der gør, at jeg kan beholde min families velsignelse til at gøre det jeg gør i det daglige.

Og uden kvalitetstiden med min familie, kan jeg i det hele taget ikke fungere – så det er ren win-win 🥰

Derfor er det skide godt at prioritere tiden rigtigt – og så nød jeg sgu bare tiden i løbeskoene ekstra meget hertil morgen, med tanke på resten af dagen med familien 💪🏼

If the family works, the dream works ❤️

Husk det, næste gang du er i tvivl om du skal træne eller tilbringe tid med dine nærmeste 👊🏻

Lav en god weekend everyone 🎉

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube