Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Jeg kører elite i 2022

Jeg har taget en superfed beslutning, hvis jeg selv skal sige det 🤩

Jeg har nemlig besluttet mig for, at jeg vil konkurrere i eliteklassen næste år 💪🏼

Nogle vil måske sige, at det var da på tide. Og andre vil måske sige, at ‘hva fa’n vil du det for?’ 🤔

Det har været i overvejelserne længe. Og selvom min deltagelse i eliteklassen fra årsskiftet nok ikke ligefrem kommer til at give lige så mange af den slags flotte billeder, som billedet i dette opslag, så giver det mig alligevel et boost at vide, at jeg kommer til at konkurrere direkte mod de bedste af de bedste i Danmark 🔥

Så må vi se hvor det bærer hen. For tæsk skal jeg nok få 😵‍💫

Men nogle gange må man bare tage skridtet videre, for at se hvor langt man kan nå.

Jeg føler selv at jeg pt. befinder mig niveaumæssigt på skillelinjen mellem de hurtigste AG’ere og eliteklassen – så hvorfor ikke bare prøve af, hvor langt jeg kan komme i det allerhurtigste selskab i Danmark?

Jeg er i hvert fald pænt spændt på, hvad den kommende sæson bringer i eliteklassen 🚀 (selvom det nok primært bliver bøllebank) 🤣

Rigtigt god weekend allesammen 🤩

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube