Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Nyt samarbejde med PurePower

Nu er det helt og aldeles slut med at gå sukkerkold ✔️

For at sørge for forsyning af energi før, under og efter træning, har jeg længe ønsket mig et samarbejde med PurePower. For det er lige netop deres produkter, jeg har haft i mine flasker – og i baglommen – det seneste års tid, når jeg har skulle have energi undervejs i træningen.

Derfor er jeg også rigtigt, rigtigt stolt af, at jeg netop har indgået et samarbejde med PurePower 💪

Med samarbejdet med PurePower er jeg sikret en solid spiller på mit lille team, der ved en ting eller to om energi før, under og efter træning. De er en perfekt sparringspartner for mig, der engang imellem kan have lidt svært ved at regne ud, hvad jeg reelt har brug for, for at jeg har optimalt med energi under træning – og hvad jeg reelt har brug for, for at restituere ordentligt og hurtigt nok til næste træningspas.

Og så er det jo naturligvis en kæmpe bonus, at deres produkter virker skide godt på mig – og at de smager himmelsk! 🤩

For mig personligt, er det også et kæmpe klap på skulderen, at et kvalitetsbrand, der er så populært som PurePower, har lyst til at arbejde sammen med mig 👏

Mossi er ikke bare stolt – han er mega stolt 😎

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube