Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Foredrag i Felsted

I lørdags tog jeg et smut forbi Felsted ved Aabenraa for at holde en times foredrag til DVL Sønderjyllands årlige medlemstræf 🥾

Fik fortalt om min historie fra at være overvægtig tilbage i 2017 til hvor jeg er i dag, med alle op- og nedture undervejs ✨ fik også snakket lidt om, hvad der driver værket for mig og hvordan jeg indtil videre er kommet hertil ⭐️

Synes det gik rigtigt godt, med nogle gode og interessante spørgsmål bagefter 🫶🏻

Selvom jeg selv laver triatlon og publikummet alle er vandrere, så kan vi altid finde inspiration i hinanden 😁 og jeg fik i hvert fald bekræftet (og genopfrisket) kærligheden til at bevæge sig rundt i den smukke natur ☀️

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube