Foredrag

Mit helt store mål med offentligt at dele mit tri-eventyr, det er, at inspirere, motivere og hjælpe mine medmennesker til en sund og aktiv livsstil. Det gør jeg bl.a. ved at holde foredrag på skoler, hos foreninger m.m.

Et foredrag om rejsen fra overvægtig til elitetriatlet – og alt derimellem

Da jeg i 2017 besluttede mig for, at nu skulle overvægten være slut, havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om, at min træning og resultater skulle komme så vidt. Sådan tror jeg også de fleste mennesker, der er lykkedes med at stort vægttab, har det.

Men selve det at slanke sig, er ikke hele historien. Det er selve træningen heller ikke. Det er kombinationen af de to ting, der sammen med alle de erfaringer, man danner sig undervejs, der fortæller den fulde historie.

I mit foredrag kommer jeg ind omkring alle tre punkter. Særligt omkring de mange erfaringer, jeg har dannet mig fra starten på vægttabet til hvor jeg er i dag.

For det er erfaringerne og den løbende evaluering af dem, der gør, at jeg er, hvor jeg er i dag. Derfor er det netop også mine erfaringer, der er fokuspunktet i mit foredrag. Navnligt at træningen og kosten skal være bæredygtigt, for at man kan lykkes på den lange bane.

Book mig til et foredrag

Er du interesseret i at booke mig til et foredrag, så kontakt mig i dag. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad mit foredrag præcis handler om – og hvordan vi kommer i gang.

Pris: 2000 kr. + moms
Kørsel mere end 30 km. hver vej (fra min hjemmeadresse) tillægges transportpenge efter statens takster.

Samarbejdspartnere

Hoka One One

Fritidsagenten

TriSport Holstein

Rødekro Tri & Motion

Kontakt

LOKATION

Agerskov, Danmark

TELEFON

+45 29867732

E-MAIL

morten@mortenfalkstorling.dk
Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube