Coaching

Ét af mine helt store mål med offentligt at dele mit tri-eventyr, det er, at inspirere, motivere og hjælpe mine medmennesker til en sund og aktiv livsstil. Og til det, passer min personlige tri-coaching perfekt ind. Jeg giver dig kort sagt mulighed for, at du kan træne efter nøjagtigt de samme principper, som jeg gør. Blot tilpasset dit niveau og din hverdag, så du får mest muligt ud af både din træning og dit liv som helhed.

Personlig coaching for age group-triatleter

Træning skal være være kontinuerlig. Træning skal være progressiv. Træning skal være sjovt. Og for at træning skal blive ved med det, kræver det, at den passer ind i din hverdag med arbejde, familie og øvrige forpligtelser.

Hver enkelt age group-triatlet har hver sin forudsætning for, hvordan træning kan balanceres ind i hverdagen. Og sammen finder vi den optimale balancegang, så du er sikret det rigtige træningsload, på de rigtige tidspunkter, ud fra de forudsætninger, som du har.

Min træningsfilosofi skåret ud i pap

Jeg har den træningsfilosofi, at hellere træne et par timer mindre om ugen og kunne gøre det i mange år, end at køre fuld skrue på mængden lige nu og brænde ud efter to.

For age group-triatleter er min filosofi, at kontinuitet er det vigtigste. Dernæst kommer progression. Og så kommer mængden.

Det er efter denne filosofi, jeg planlægger træningen for alle mine atleter. For det er det, der giver fremgang og resultater på den lange bane. Det virker på mig selv. Og det virker på dem.

Alt træningsplanlægning i TrainingPeaks

 

Samarbejdspartnere

Hoka One One

Fritidsagenten

TriSport Holstein

Rødekro Tri & Motion

Kontakt

LOKATION

Agerskov, Danmark

TELEFON

+45 29867732

E-MAIL

morten@mortenfalkstorling.dk
Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube