Coaching

Ét af mine helt store mål med offentligt at dele mit tri-eventyr, det er, at inspirere, motivere og hjælpe mine medmennesker til en sund og aktiv livsstil. Og til det, passer min personlige tri-coaching perfekt ind. Jeg giver dig kort sagt mulighed for, at du kan træne efter nøjagtigt de samme principper, som jeg gør. Blot tilpasset dit niveau og din hverdag, så du får mest muligt ud af både din træning og dit liv som helhed.

Personlig coaching for age group-triatleter

Træning skal være være kontinuerlig. Træning skal være progressiv. Træning skal være sjovt. Og for at træning skal blive ved med det, kræver det, at den passer ind i din hverdag med arbejde, familie og øvrige forpligtelser.

Hver enkelt age group-triatlet har hver sin forudsætning for, hvordan træning kan balanceres ind i hverdagen. Og sammen finder vi den optimale balancegang, så du er sikret det rigtige træningsload, på de rigtige tidspunkter, ud fra de forudsætninger, som du har.

Min træningsfilosofi skåret ud i pap

Jeg har den træningsfilosofi, at hellere træne et par timer mindre om ugen og kunne gøre det i mange år, end at køre fuld skrue på mængden lige nu og brænde ud efter to.

For age group-triatleter er min filosofi, at kontinuitet er det vigtigste. Dernæst kommer progression. Og så kommer mængden.

Det er efter denne filosofi, jeg planlægger træningen for alle mine atleter. Også for mig selv. For det er det, der giver fremgang og resultater på den lange bane. Det virker på mig selv. Og det virker på dem.

Alt træningsplanlægning i TrainingPeaks

Med mig som din personlige træner, bliver din træning planlagt i TrainingPeaks. I TrainingPeaks sørger jeg for, at dine træningspas er bygget i en workout-builder, så du kan importere dine træningspas til eksempelvis Zwift, din Garmin-enhed m.v.

Når jeg planlægger din træning, planlægger jeg for 1-2 uger af gangen. Så ed du i god tid, hvad du skal træne og hvornår.

Jeg ved også, at livet hurtigt kan komme i vejen. Så den planlagte træning er dynamisk. Kommer noget i vejen, skal du blot kontakte mig. Så sørger jeg for at tilpasse dit program.

Prisen på grisen

At blive trænet af mig, koster kun 1000 kr. pr. måned. Det inkluderer:

  • Programlægning for 1-2 uger af gangen
  • Program ud fra dine øvrige forpligtelser
  • Ubegrænset kontakt på mail, sms og telefon
  • Løbende sparring ift. udstyr, stævnekalender og psykologien bag træning og konkurrencer

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan vi i fællesskab kan nå dine mål.

Samarbejdspartnere

Hoka One One

Fritidsagenten

TriSport Holstein

Rødekro Tri & Motion

Kontakt

LOKATION

Agerskov, Danmark

TELEFON

+45 29867732

E-MAIL

morten@mortenfalkstorling.dk
Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube