Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Lækkert morgenløb og Julies fødselsdag

Det kan godt være, at det gode vejr har ventet på sig. Men man skal da lige love for, at vejret til gengæld tager revanche i de her dage…. Jeg stod op klokken 5.00 (ja, du hørte rigtigt… klokken 5.00 på en LØRDAG!), så jeg kunne nå at løbe ugens lange tur, inden vi skulle fejre Julies fødselsdag.

Og allerede på dét tidspunkt, var der en 14-16 grader. Nok til at jeg kunne løbe i kort-kort uden at fryse. Det var sgu dejligt!

Efterfølgende var det morgenvækning af Julie. Og så skulle vi ellers gøre klar til, at hele min side af familien, skulle komme til brunch og eftermiddagskaffe, for at fejre Julies 11-års fødselsdag.

Det endte med en hamrende hyggelig dag, med masser af god mad, drikke og hygge. Bl.a. rundbold og fodbold i haven. Og selvom det ikke var planlagt, fik vi også lige grillet et par pølser til aftensmad.

Jeg har smidt lidt billeder fra fødselsdagen i mini-galleriet herunder. Blev sgu så optaget af hyggen, at jeg ikke fik taget særligt mange billeder. Så billeder fra hyggen i haven, må i sgu undvære 😉

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube