Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Skide irritabel og hamrende træt (men det er kun godt!)

Pisse irritabel og pisse træt 🥴 Men mest af alt, pisse glad og pisse forventningsfuld 🤩

Det var en helt masse pis. Men det er for at sætte en pisse tyk streg under, hvad jeg føler lige nu 😝

For 8 uger siden var jeg overbevist om, at jeg ikke ville komme til at køre ræs i år 😬 I dag, 7 uger senere, har jeg overstået sidste rigtige hårde træningspas inden min sæson starter på søndag – og det er med 7 helt grønne uger i TrainingPeaks bag mig 💪

Og nu venter der så 6 uger med stævner hver weekend:

📍8/8: Aabenraa Triathlon Sprint
📍14/8: DM Sprint i Hvidovre
📍20/8: Rødekro Løbet, 6 km
📍29/8: Team Relay i Regionalliga Nord, Tyskland
📍4-5/9: Endnu ikke fastlagt
📍12/9: DM Serie Finalen i Viborg

Det bliver pisse fedt 🥳

Der er efterhånden ikke én eneste muskel i kroppen, jeg ikke er øm i. Så nu venter der lidt nedtrapning, hvor musklerne og kroppen får lov til at reparere sig selv, og hvor det mentale overskud kommer tilbage.

Og så tror jeg på, at jeg nok skal komme til være konkurrencedygtig 😎

Forbered jer på lidt stævnespam i de kommende uger 😋 og det er forhåbentligt stævnespam af den gode slags! 🤞

Moooooooojn 🚀

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube