Triathlon blog

MIN TRIATHLON BLOG OM ALT DET, JEG HAR PÅ HJERTET

Hvem siger man ikke kan nyde solens stråler, når man cykler indenfor på Zwift?

I hvert fald ikke mig, for jeg kan godt 🙋‍♂️🤩

Den såkaldte vintertræning triller stille og roligt derudaf. Fokus er at få noget styrke i benene (og armene) og at arbejdet primært foregår i de aerobe zoner op til AT 🤌🏻

Jeg synes godt at kunne se (og mærke på mit tøj) at den lidt mindre træningsmængde og min usandsynlige ustyrlige trang til at spise har sat lidt spor – for er sgu gået hen og blevet lidt småfed (i hvert fald i tri-øjemed) 🤣

Men det gør ikke noget, for den her tid på året, er også den, hvor det ikke gør noget at have et par kg ekstra på kroppen – og jeg skal sgu nok møde fit-for-fight op til sæsonstart om et halvt år alligevel 💪🏼

Kan i ha’et allesammen 😎 så vil jeg sgu bruge resten af dagen på det der, der kaldes arbejde 🎉

Skriv en kommentar

Scroll to top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube